Werken bij Xior

banneer-careers-werken-bij-xior-01.png

Xior Student Housing wil zoveel mogelijk studenten een geweldige eerste woonervaring bieden.

Want studenten huisvesten betekent de toekomst huisvesten. Naast onze studenten is Xior als bedrijf ook een echte thuis voor onze werknemers. Ontdek hieronder waarom!

Deel uitmaken van de #xiorfamily staat voor:

tiles-xior-carreer-2.png
1.png
tiles-xior-carreer.png
 • Lynn Claes

  Management Assistant - HQ Antwerpen België

  "Ik ben in 2016 bij Xior begonnen als Management Assistant. We zijn nu zeven jaar verder en ik vind het fantastisch om te zien hoe zowel het bedrijf als het team is gegroeid en het is geweldig om de evolutie naar waar we nu staan te hebben meegemaakt. Elke dag blijft een uitdaging en bij Xior verveel je je nooit."

 • Marion Conard

  Residence Manager - Hasselt België

  "In 2022 ben ik begonnen bij Xior Hasselt als Residence Manager. Wat een geweldige uitdaging!

  Het leven met en werken tussen de studenten is een verrijking in mijn leven. De hulp van de collega’s draagt bij aan een goede samenwerking en aan de verdere groei van Xior in Hasselt."

 • Brenno Carvalho

  Digital Marketing Specialist - Portugal

  "Ik werk nu twee jaar voor Xior en dat blijkt een geweldige ervaring te zijn. Ik benadruk graag hoe tevreden ik ben over de kansen en uitdagingen die ik heb gekregen. Het is ook geweldig om de groei van het bedrijf te zien, evenals de weg naar een meer geïntegreerd en geconsolideerd team over de hele wereld."

 • Júlia Tor

  Operations Manager - Spanje

  "Ik maak sinds 2020 deel uit van de Xior-familie; ik ben erbij gekomen als Residence Manager en heb in deze periode de kans gekregen om te groeien en als eerste persoon mee te draaien in de enorme uitbreiding van het bedrijf in Spanje. Het is leuk om als Operations Manager elke dag bij te dragen aan de ontwikkeling van het bedrijf en de teams in Spanje."

Life at Xior

Naar boven