Wie zijn wij?

Bekijk hier alvast een rondleiding in onze Spaanse residenties met onze ambassadeur Toon.

Ons verhaal

Xior Barcelona_Diagonal Besòs.jpg

Xior Student Housing is de eerste Belgische openbare GVV gespecialiseerd in het segment van de studentenhuisvesting in België, Nederland, Spanje, Portugal, Polen, Duitsland, Denemarken en Zweden.

Binnen dit vastgoedsegment biedt Xior een variëteit aan panden aan, gaande van kamers met gemeenschappelijke voorzieningen, kamers met eigen sanitair tot volledig uitgeruste studio's.

Xior bouwt reeds sinds 2007 als eigenaar en exploitant aan kwalitatieve en betrouwbare studentenhuizen voor studenten op zoek naar een plek waar ze in ideale omstandigheden kunnen studeren, wonen en leven. Een kot met net dat beetje meer, waar elke student zich onmiddellijk thuis voelt.

Xior Student Housing is sedert 24 november 2015 vergund als openbare GVV naar Belgisch recht.

Waarom we het doen - ons doel

xior-strategy.PNG

Xior Student Housing wil zoveel mogelijk studenten een geweldige eerste woonervaring bieden.

Xior wil meer doen dan enkel bakstenen of infrastructuur ter beschikking stellen. Wij geloven dat we een fundamentele rol spelen in de weg die studenten afleggen naar zelfstandigheid. We willen onze studenten een veilige en kwalitatieve omgeving bieden, een plek waar ze zich volledig thuis voelen. We willen onze studenten de basis geven om te slagen door hen te ondersteunen in hun ontwikkeling en leertraject en hen zo te helpen succesvol te zijn in hun opleiding en toekomstige carrières.

Als grootste speler op het Europese vasteland hebben we een grote verantwoordelijkheid ten aanzien van onze studenten, een unieke, toekomstgerichte demografische groep met snel wisselende generaties en veranderende behoeften. Daarom streven we ernaar om altijd dicht bij onze studenten te staan en op de hoogte te blijven van hun waarden, behoeften en verwachtingen om zo een geweldige woonervaring te bieden.

Door onze positie als één van de grootste eigenaars en beheerders van studentenhuisvesting kunnen wij normen bepalen en een gamechanger zijn voor de sector. Zo kunnen we studentenhuisvesting continu helpen te evolueren, om zoveel mogelijk studenten toegang te geven tot onderwijs en huisvesting in een gezonde omgeving.

Onze visie

xior-housing-the-future.png

Housing the future

Studenten huisvesten betekent de toekomst huisvesten, de generaties huisvesten die worden geconfronteerd met de gevolgen van keuzes en acties van de maatschappij vandaag. Daarom vinden we het essentieel om de waarden te volgen die deze studenten zelf hebben vastgelegd, door duurzaam te ondernemen en hen tegelijkertijd te leren hun leefomgeving en de planeet goed te behandelen, zodat we samen een impact kunnen maken. Zo kunnen we bouwen aan een mooie toekomst voor onze studenten en onze planeet.

Onze kernwaarden

family-values.PNG

Xior Student Housing heeft 6 kernwaarden, die in het toepasselijke acroniem "Family" werden gegoten. 

Deze 6 kernwaarden staan voor:

  • F:  Focus on the client
  • A:  Act sustainably
  • M:  Move as one team
  • I:    Integrity and diversity
  • L:   Learn, teach, grow
  • Y:   You can make the difference
Naar boven