Ons verhaal

Xior Barcelona_Diagonal Besòs.jpg

Xior Student Housing is de eerste Belgische openbare GVV gespecialiseerd in het segment van de studentenhuisvesting in België, Nederland, Spanje, Portugal, Polen, Duitsland, Denemarken en Zweden.

Binnen dit vastgoedsegment biedt Xior een variëteit aan panden aan, gaande van kamers met gemeenschappelijke voorzieningen, kamers met eigen sanitair tot volledig uitgeruste studio's.

Xior bouwt reeds sinds 2007 als eigenaar en exploitant aan kwalitatieve en betrouwbare studentenhuizen voor studenten op zoek naar een plek waar ze in ideale omstandigheden kunnen studeren, wonen en leven. Een kot met net dat beetje meer, waar elke student zich onmiddellijk thuis voelt.

Xior Student Housing is sedert 24 november 2015 vergund als openbare GVV naar Belgisch recht.

Onze missie

IMG_9855 (1).jpg

Xior is de grootste beursgenoteerde eigenaar-uitbater van studentenhuisvesting in continentaal Europa

Xior wil verder gaan dan het louter ter beschikking stellen van de stenen, en streeft ernaar om de lasten die gepaard gaan met het studentenleven (en in het bijzonder het zoeken en bewonen van geschikte huisvesting) tot een minimum te beperken voor de student (en zijn of haar ouders), zodat deze zich kan concentreren op de essentie, zijnde het studeren enerzijds, en het aangename van de "studententijd" anderzijds. Xior wil de student naar het kot (en doorheen het kotleven) leiden, met zo weinig mogelijk bekommernissen en met een adequate aanvullende dienstverlening.

Studenten toelaten om zich enkel te concentreren op de essentie, kan volgens Xior het verschil betekenen voor zowel binnenlandse studenten (en hun ouders), die in Xior een betrouwbare partner kunnen vinden, maar tevens voor buitenlandse studenten, die in Xior een centraal aanspreekpunt kunnen vinden, waar nodig voor de doorleiding naar de juiste instanties, om hun verblijf in de betrokken studentenstad zo optimaal en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Xior Student Housing bouwt reeds sinds 2007 als eigenaar en exploitant, aan kwalitatieve en betrouwbare studentenhuizen voor studenten op zoek naar een plek waar ze in ideale omstandigheden kunnen studeren, wonen en leven. Een kot met net dat beetje meer, waar elke student zich onmiddellijk thuis voelt.

Onze visie en kernwaarden

family-values.PNG

Xior streeft ernaar om als eigenaar-uitbater een toonaangevend continentaal-Europees platform voor studentenhuisvesting uit te bouwen, dat haar studenten een moderne, gezonde en veilige omgeving biedt om te wonen, te studeren en te ontspannen.

Xior Student Housing heeft 6 kernwaarden, die in het toepasselijke acroniem "Family" werden gegoten. 

Deze 6 kernwaarden staan voor:

  • F:  Focus on the client
  • A:  Act sustainably
  • M:  Move as one team
  • I:    Integrity and diversity
  • L:   Learn, teach, grow
  • Y:   You can make the difference
Back To Top