Management team

foto-christian-teunissen-cropped.jpg

Christian Teunissen

CEO

Christian Teunissen startte zijn carrière in de verzekeringssector bij Fortis AG. In 2000 startte hij zijn eigen verzekeringskantoor via de overname van AdB Business Partners, dat in 2005 verkocht werd aan Van Dessel Verzekeringen. Hij behaalde in 1996 zijn master handelswetenschappen (optie accountancy) aan EHSAL te Brussel. Sinds 2005 legt Christian zich toe op de uitbouw van een vastgoedportefeuille, zowel als ontwikkelaar als investeerder, en als beheerder. In 2007 realiseerde Christian Teunissen zijn eerste studenthuisvestingsproject, bestaande uit 45 studentenkamers.

board-xior-frederik-snauwaert-cropped.jpg

Frederik Snauwaert

CFO

Frederik is sinds 2012 CFO van de Vennootschap. Hij startte zijn loopbaan in 2003 bij PwC, en was vervolgens actief bij Fortis Lease Group Services. Van 2008 tot 2012 was hij Relationship Manager Midcorporates & Institutionals (Real Estate) bij ING België, waarna hij de overstap maakte naar Xior. Frederik Snauwaert behaalde een master in handelswetenschappen optie financieel beleid en beleggingsleer aan EHSAL te Brussel in 2003. In 2009 voltooide hij de vastgoedopleiding Postgraduaat Vastgoedkunde aan de KULeuven.

xior-bastiaan-grijpink.jpeg

Bastiaan Grijpink

CIO & Country Manager Iberia

Bastiaan Grijpink vervoegde Xior aan het begin van 2020 met de gecombineerde verantwoordelijkheden van CIO en Country Manager voor Iberia. Hij startte zijn carrière als investment banker bij J.P. Morgan in Londen en was vervolgens portfolio manager en partner bij Maven Investment Partners, een in Londen gebaseerd investeringsfonds waarna hij de overstap naar Xior maakte en zich in Madrid vestigde. Bastiaan behaalde een Master of Science in Business Economics in 2004 en een Master in Nederlands Financieel recht in 2006.

Back To Top