Management team

foto-christian-teunissen-cropped.jpg

Christian Teunissen

CEO

Christian Teunissen startte zijn carrière in de verzekeringssector bij Fortis AG. In 2000 startte hij zijn eigen verzekeringskantoor via de overname van AdB Business Partners, dat in 2005 verkocht werd aan Van Dessel Verzekeringen. Hij behaalde in 1996 zijn master handelswetenschappen (optie accountancy) aan EHSAL te Brussel. Sinds 2005 legt Christian zich toe op de uitbouw van een vastgoedportefeuille, zowel als ontwikkelaar als investeerder, en als beheerder. In 2007 realiseerde Christian Teunissen zijn eerste studenthuisvestingsproject, bestaande uit 45 studentenkamers.

board-xior-frederik-snauwaert-cropped.jpg

Frederik Snauwaert

CFO

Frederik is sinds 2012 CFO van de Vennootschap. Hij startte zijn loopbaan in 2003 bij PwC, en was vervolgens actief bij Fortis Lease Group Services. Van 2008 tot 2012 was hij Relationship Manager Midcorporates & Institutionals (Real Estate) bij ING België, waarna hij de overstap maakte naar Xior. Frederik Snauwaert behaalde een master in handelswetenschappen optie financieel beleid en beleggingsleer aan EHSAL te Brussel in 2003. In 2009 voltooide hij de vastgoedopleiding Postgraduaat Vastgoedkunde aan de KULeuven.

kristina-olsen.jpg

Kristina Olsen

COO

Kristina is als COO verantwoordelijk voor het algemene beheer van dagelijkse activiteiten van Xior. Ze begon haar carrière in de vastgoedsector, met de verkoop, exploitatie en ontwikkeling van vastgoed. Tussen 2000 en 2016 vervulde Kristina diverse leidinggevende functies binnen het beursgenoteerde Scandinavische bouwbedrijf NCC. Toen ze vertrok om te focussen op de ontwikkeling van woningen, beschikte ze over de titel Managing Director van Denemarken en Noorwegen. In 2021, vervoegde Kristina het Basecamp team als Managing Director van Basecamp Nordics. Ze heeft postdoctorale certificaten van zowel Oxford University als INSEAD en is een erkend vastgoedmakelaar.

Naar boven