Welzijn voor de hele #xiorfamily

Een stimulerende omgeving speelt een cruciale rol in het bevorderen van het succes en persoonlijke groei van zowel onze studenten als onze werknemers. Daarom geven we prioriteit aan jouw welzijn en bieden we meer dan alleen een plek om te wonen of te werken.

Gezondheid & veiligheid

untitled-15.png

24/7 bereikbaarheid voor noodgevallen

untitled-16.png

In-house maintenance team

untitled-17.png

Slimme beveiligingssystemen

inspiring-location-xior.png

 

Wonen & werken in inspirerende omgevingen

Van doordacht ontworpen leefruimtes die rust en productiviteit bevorderen tot ondersteuning van mentale, fysieke en emotionele gezondheid, wij geven prioriteit aan het welzijn van iedereen binnen onze gemeenschap. Onze toegewijde teams zijn engageren zich om een omgeving te creëren waarin studenten zich zowel academisch als persoonlijk kunnen ontplooien, om zo veel mogelijk studenten een geweldige eerste woonervaring te bieden. 

Onze werknemers krijgen steeds de middelen en ondersteuning om een gezonde balans tussen werk en privé te behouden. We organiseren diverse team evenementen en hebben ook ons eigen "Xiorize" corporate wellbeing programma waarbij we verschillebde sportevenementen organiseren voor onze werknemers. 

untitled-18.png

Een veilige omgeving voor iedereen 

De slogan "feel at home" is bewust gekozen, want bij Xior zal de veiligheid, comfort en gezondheid van haar werknemers & studenten altijd voorop staan. We willen dat onze studenten zorgeloos kunnen genieten van hun studententijd - daarom voldoen al onze residenties aan de hoogste veiligheidsnormen. 

Elke stad heeft een lokaal verhuurkantoor dat dichtbij de student staat en snel kan ingrijpen waar nodig. Onze teams krijgen ook een jaarlijkse EHBO training, zodat ze kunnen zorgdragen voor zowel hun collega's als de studenten. 

Bekijk onze health & safety policy

Learn, Teach, Grow

untitled-14.png

Stimulating talent 

Om talenten binnen ons bedrijf aan te trekken en te behouden, zetten we sterk in op de verdere ontwikkeling van ons personeel. Naast training op de werkplek hebben alle werknemers van Xior toegang tot onze "Xior Academy", een interne omgeving waar alle opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern worden gecentraliseerd.

Hier hebben onze werknemers keuze uit meer dan 150 verschillende trainingen in verschillende domeinen zoals o.a. persoonlijke kracht, inspirerend leiderschap, taal, communicatie, management & teamwork, veiligheid & gezondheid, commerciële vaardigheden, productiviteit, digitale vaardigheden, office en nog veel meer! 

Naar boven