Xior is genomineerd voor twee GSL awards

01/07/2024

We zijn genomineerd voor de award voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en de award voor de beste boekervaring, twee prijzen die betrekking hebben op een thema’s die wij als Xior heel belangrijk vinden. Het feit dat we voor deze twee thema’s de eindronde hebben bereikt, maakt ons enorm trots! 💪

De beste prijs-kwaliteitverhouding is altijd al een belangrijk onderwerp geweest voor Xior. We willen steeds zo veel mogelijk studenten een geweldige eerste woonervaring bieden. Daarom vinden we het belangrijk om studentenkamers aan te bieden voor ieders budget, en tegelijk een kwalitatief verblijf en extra voorzieningen te kunnen bieden, een eigenschap die onze gebouwen en de studentenbeleving vaak extra uniek maakt.

De boekervaring is het eerste en zeer cruciale onderdeel van het proces om deel te worden van de Xior familie. Het moet voor studenten zo makkelijk mogelijk zijn om hun weg te vinden naar en op onze website en bijgevolg naar onze accommodaties. Deze gebruiksvriendelijkheid is een grote reden waarom onze studenten zo fan zijn van Xior.

Bedankt aan alle studenten om ons te nomineren, we zullen blijven pushen om de Xior-ervaring steeds beter te maken.

Deel deze pagina

Naar boven