Xior loopt de 10 Miles

26/04/2023

Op 23 april nam het Xior Student Housing team deel aan de Baloise 10 Miles wedstrijd in Antwerpen. Net als vorig jaar is iedereen met succes over de finish geraakt. We zijn erg trots op iedereens indrukwekkende prestatie!

De editie van dit jaar was net iets specialer omdat we het goede doel Plan International steunden. Plan International is een internationale NGO die opkomt voor kinderrechten en gelijke kansen voor zowel jongens als meisjes. Ze streven naar een wereld waarin alle kinderen, meisjes en jongens, de kans krijgen om hun eigen keuzes te maken over hun lichaam en leven, de kans krijgen om naar school te gaan, zich vrij kunnen ontwikkelen zonder angst en geweld en kunnen deelnemen aan beslissingen die voor hen belangrijk zijn.

Als bedrijf dat gespecialiseerd is in studentenhuisvesting, hechten wij veel waarde aan kinderen, leren en onderwijs. Wij willen jongeren helpen bij het krijgen van een kans op een eerlijke opleiding en een mooie toekomst. Daarom kozen we ervoor om deze sportieve activiteit van Xiorize te koppelen aan Plan International.

Xior sponsorde elke deelnemer door hun toegangsticket voor de 10 Miles aan te kopen. We moedigden al onze lopers aan om sponsors te vinden, zodat we Plan International konden helpen om deze jonge meisjes en jongens een betere toekomst te bieden.

Bekijk hieronder de foto's van de geweldige wedstrijd.

Op naar het volgende evenement!

Deel deze pagina

Naar boven