Xior kiest Yardi als operationeel platform

20/02/2023

Xior heeft een volgende grote stap in haar digitale transformatie gerealiseerd!

We hebben officieel een contract getekend met Yardi, een solide en gerenommeerde leverancier van systemen voor vastgoedmarketing, beheer, boekhouding en onderhoud. (wereldwijd meer dan 8.000 FTE's en 1,5 miljard USD omzet).

Deze software zal ons in staat stellen een nieuwe studentenwebsite te creëren met online boekingen, inclusief e-handtekening en online betalingen, samen met verbeterde residentiële diensten via een mobiele app en portaal om de klantervaring te verbeteren. Het platform voor vastgoedbeheer en financiële boekhouding zal ook verdere efficiëntie opleveren op het gebied van onderhoud, inspecties en tijdsbesparing bij bulk check-ins en check-outs, evenals financiële boekhouding en rapportage.

"Yardi's end-to-end oplossing voor studentenhuisvesting biedt ons één platform waar we operationele, financiële en rapportageprocessen kunnen verbeteren en automatiseren", zegt Dimitri Huygen, directeur transformatie en integratie voor Xior. "Met Yardi kunnen we ons bedrijf verder opschalen, interne synergieën creëren en het klanttraject digitaliseren om studenten een zorgenloze ervaring te bieden en het rendement van investeerders te verhogen.
 

Het globale ontwerp & de configuratie start begin 2023. Met de implementatie van de software van Yardi kan Xior zijn digitale aanwezigheid verder opschalen, interne synergieën creëren en de customer journey processen digitaliseren, in lijn met de Gen-Z klantverwachtingen.

Deel deze pagina

Naar boven