Feestelijke opening: Xior Zaragoza!

27/09/2024

🥂 Op 26 september vond de officiële opening van Xior Zaragoza plaats!

We zijn erg trots op het resultaat van dit indrukwekkende project. Deze historische gebouwen van het voormalig militair Pontoneros-complex (daterend uit 1792-1799) zijn omgetoverd tot een prachtige residentie die een tweede thuis biedt aan 382 studenten. De residentie Xior Zaragoza heeft in totaal 340 kamers met eigen sanitair, verschillende gemeenschappelijke keukens, game- en cinemaruimtes, studeerzones, cateringdiensten en zelfs een fitnessruimte. Kortom, de residentie heeft alles om ervoor te zorgen dat onze studenten zich thuis voelen en een geweldige eerste woonervaring beleven. Het gebouw ligt vlakbij alle belangrijke universiteiten in de stad en op slechts 15 minuten wandelen van het stadscentrum. Dankzij het fantastische werk van onze teams en partners konden we de gebouwen op een duurzame manier in hun oude glorie herstellen en de Pignatelli-wijk mee doen heropleven. De residentie behaalde energielabel A en zal ook erkend worden met een internationale Leed Certification. 

De officiële opening was de kers op de taart van dit prachtige project. CEO Christian Teunissen knipte het openingslintje door, gevolgd door een rondleiding in de gloednieuwe residentie en een ontmoeting met de burgemeester van Zaragoza.

🙏 Bedankt aan alle teams, partners, overheden en de lokale gemeenschap voor hun steun tijdens dit project. Proost op een prachtig resultaat, een mooie opening en veel enthousiaste nieuwe studenten!

Deel deze pagina

Naar boven