Onze engagementen

epra-logos-both1-tekengebied-1.jpg

TRANSPARANTE RAPPORTERING

Xior engageert zich om ten alle tijde eerlijk en correct zaken te doen, open te communiceren en zo volledig en transparant mogelijk te rapporteren. Voor respectievelijk het tweede & het derde jaar op rij behaalde Xior EPRA gold voor haar financiële rapportering en voor haar duurzaamheidsrapportering.

e-sdg-logo-without-un-emblem-square-rgb-1024x606.png

DE DUURZAME ONTWIKKELINGSDOELSTELLINGEN VAN DE VERENIGDE NATIES

De Verenigde Naties formuleerden 17 duurzame ontwikkelingsdoelen om een antwoord te bieden op de verschillende wereldwijde uitdagingen rond duurzaamheid. Xior koppelt 7 van deze Sustainable Development Goals (SDG's) aan haar belangrijkste materialiteiten. Hiermee komt Xior's ESG Framework tot stand, wat de basis vormt van het gehele ESG beleid, met acties, initiatieven en implementaties. 

Meer weten? Lees dan zeker ons ESG verslag.

ESG Framework

esg-framework-2021-tekengebied-1.jpg

ESG Framework

Het ESG framework (people, planet, process) bestaat uit twee pijlers die de belangrijkste materiële thema's onderbrengen die gelinkt zijn aan de bovenstaande SDG's. 

  1. Best in class organisatie en medewerkers
    Het realiseren van operationele uitmuntendheid om ervoor te zorgen dat de organisatie werkt op een ethische en transparante manier, zodat de mensen kunnen floreren.
     
  2. Gelukkige studenten in efficiënte gebouwen
    Het aanbieden van kwaliteitsvolle en duurzame huisvesting waar studenten zich comfortabel, veilig en thuis voelen.

Deze pijlers vormen de basis van de duurzaamheidsstrategie van Xior. 

Back To Top